Pet Náhubek Pet Ústa, Tvář, Kapuce Pet Transparentní, Prodyšný Pes A Kočka Péče Náhubky Kočka Tvář Náhubky Pro Psy Kočky Malý Střední

0 Hodnocení
99.09 Kč 197.96 Kč

Vyberte Si Barvu:

Množství:

Velikost:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Můžete udržet váš mazlíček v bezpečí s naší Kočičí Tvář Stráž!Naše stráž je vyroben z odolných materiálů a hodí se kočky toulat se ve velikosti od S až L. na Rozdíl od jiné kočky, náhubky, naše stráž není ucpaný nebo lepkavé.Chraňte vaši kočku, zatímco jejich udržování pohodlné!

Specifikace:

S: Horní délka (cm): 9 cm/3.54 v; Spodní délka (cm): 6 cm/2.36 in; Ústa obvod (cm): 20 cm/7.87 v

M: Horní délka (cm): 11,5 cm/4.53 v; Spodní délka (cm): 7,5 cm/2.95 v; Ústa obvod (cm): 26cm/10.24 v

L: Horní délka (cm): 11,5 cm/4.53 v; Spodní délka (cm): 7,5 cm/2.95 v; Ústa obvod (cm): 30cm/11.81 v

Materiál: PP

Balení Seznam:

1* Cat Face Guard

Více viz podrobnosti o produktu

1.Pohodlné Kočka Čenich: Tím, že drží kočku v dýchání v mysli, naše náhubek je dodáván s dutým design, který umožňuje volný oběh vzduchu.Vaše kočičí přítel bude zážitek pohodlné dýchání a nebude cítit zatuchlý nebo vlhký.

2.Opakovaně použitelné Materiál: Vyrobeno z odolného PP materiálu, tato kočka čenich zajišťuje životnost a bezpečnost ústa kryt.To není snadné být pokousán nebo je poškozen tím, kočky a mohou být znovu použity na dlouhou dobu.

3.Použijte Jednoduše: Tato kočka čenich má silné elastické popruhy, které nebudou dráždit kočičí srst a je rychlé a jednoduché nasadit a sundat.Navíc, to je non-slip a nastaví na kočičí hlavy různých velikostí.

4.Širokou Škálu Aplikace: Tím, že nosí naše Kočka Čenich, můžete zajistit bezpečnost sebe a ostatní při koupání, stříhání nebo ořezávání vaše kočičí nehty.To také poskytuje ochranu proti poškrábání a kousnutí, takže je ideální pro rozsáhlé aplikace, jako je cestování nebo návštěvy veterináře.

5.Pěkný Dárek: Naše Kočka Čenich poskytuje různých velikostech z čeho vybírat, zajistit pohodlné a bezpečné fit pro kočky a psy různých plemen a velikostí.Měkký a prodyšný materiál je jemný na kůži, což je ideální dárek pro milovníky pet.

sku: w506342

Materiál Plastové
Původ Pevninské Číně
Typ Položky NŮŽKY

Zákazníci Q & A

Zanechat komentář

Můžete také rád…