Vánoční Strom Svíčka Silikonové Formy 3D Vonná Svíčka Tvorba Formy 3D Silikonové Svíčka Formy Vánoční Borovice Strom Pryskyřice Formy

0 Hodnocení
402.96 Kč 805.91 Kč

Vyberte Si Barvu:

Množství:

Velikost:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Body:

1.Široce Použitelné: popusťte Uzdu své tvořivosti s touto Vánoční strom, silikonové formy, která je ideální pro výrobu svíček, pryskyřice šperky, vana bomby, a mnoho dalších.Tato forma je odolné, s dlouhou životností, vyrobené z tepelně odolné silikonového materiálu.

2.Eko-Šetrné a Odolné: Naše 3D Vánoční Strom Silikonové Formy je nejen odolné a vysoce odolné proti teplotě, ale je také šetrný k životnímu prostředí.Vyrobena z vysoce kvalitního silikonového materiálu, tento skládací a flexibilní formy vytváří hladký svíčky, které nejsou snadno deformovat.

3.Snadné Tvorbě: Udělat krásné a roztomilé Vánoční strom svíčky s naší silikonové formy.Jejich vytváření je hračka: stačí stisknout spodní části pro snadné demontážní.Díky své vynikající design, forma zajišťuje, že vaše svíčka nebude držet nebo zlomit.Jakmile se plně vytvrzen, užít si teplé a veselá záře z vašich jedinečných svíček.

4.Úžasný Dárek: Zapůsobit na své milované s unikátní Vánoční strom kužel svíčky pomocí našeho silikonové formy.Perfektní dárek pro všechny příležitosti, včetně Vánoc a narozenin, nyní tvůrčí proces a ozdobte si dovolenou s radostí.

5.Vynikající Zpracování: Zaujmout podstatou sezoně se tyto exkluzivní silikonové formy.Jasné textury a složité detaily, aby Vánoční strom pro život, aby vaše svíčky pop s živými veselí.

Popis:

Přidat dotek dovolenou fandit do vašeho pryskyřice nebo odlévání projekty s tímto 3D Vánoční Strom Silikonové Formy.Jeho jedinečný design je ideální pro narozeniny, nebo slavnostních příležitostech, zatímco jeho odolný materiál zajišťuje, že nebude snadno deformovat nebo hůl.

Specifikace:

1. Název produktu: Vánoční Strom Svíčka Silikonové Formy

2. Materiál: Silikon

3. Velikost: (přibl.)9*8 cm/3.54*3.15 palce

4. Hmotnost: (přibl.)413g

Balení Seznam:

Vánoční Strom Svíčka Silikonové Formy * 1

Poznámka:

1. V důsledku různých osvětlení a displej nastavení, produkt barvy se mohou mírně lišit od obrázků.

2. Vzhledem k rozdílu v ruční měření, prosím, dovolte 1-2cm rozdíl ve velikosti.

sku: w499983

Tvar STROM
velikost 9x8cm
Materiál Silikonové formy
Číslo Modelu Vánoční strom svíčka silikonové formy
Původ Pevninské Číně

Zákazníci Q & A

Zanechat komentář

Můžete také rád…