Vzpírání Zápěstí Zábaly Nastavitelný Ochranný Ergonomické Zápěstí Popruhy S Magickou Nálepku Pohodlné Prodyšné Sportovní Zařízení

0 Hodnocení
130.29 Kč 250.47 Kč

Vyberte Si Barvu:

Množství:

Velikost:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Hledáte plný palm ochranu při zvedání závaží?Naše zápěstí zábaly jsou navrženy s promyšleným designem, který se hodí zakřivení dlaně.Snížení zápěstí tlak a únava se každý výtah.Plus, že to není ucpaný nosit, takže se můžete soustředit na vaše fitness cílů, bez rozptylování!

Specifikace:

Název Produktu: Vzpírání Zápěstí Podpora

Produkt Materiál: Imitace hovězí kůže + SBR + ocelové spony + popruhy

Velikost produktu: 22*15.5*1 cm/8.66*6.1*0.39 v (přibl.)

Hmotnost výrobku: 66 g (přibl.)

Balení Seznam:

1 * Vzpírání Zápěstí Podpora

Poznámky:

Vzhledem k světelné efekty a úhly kamery, tam může být barevný rozdíl v produktu, prosím pochopit.

Vzhledem k ruční měření, tam může být chyba ve výrobku velikost.

Více viz podrobnosti o produktu

1.Plnou Dlaň Ochrany: vzpírání zápěstí podpora pokrývá velkou plochu dlaně, takže zvedání více stabilní a účinně brání palm zranění.Plnou dlaň ochranu také zvyšuje tření a snižuje prokluzování.

2.Ergonomický Výkon: Naše vzpírání zápěstí podpora je navržen tak, aby zlepšit sílu vašeho stisku a pohodlí při zvedání těžkých vah.To nemá vliv na pohyb vašich prstů a hodí zakřivení dlaně.Ergonomický design zajišťuje pohodlné nošení a zabraňuje zranění zápěstí.

3.Vyšší Účinnost: Užijte si zvedání těžší váhy s lehkostí pomocí našeho vzpírání zápěstí podporu.Má dobrou podporu a lepší odpružení ke snížení zápěstí tlak a únava.Zahuštěný zápěstí pad poskytuje větší pohodlí pro efektivnější cvičení.

4.Snadné Nastavení: Zažít výjimečnou použitelnost s naší vzpírání zápěstí podporu, představovat magickou nálepku a promyšlený design.Upravit těsnost s lehkostí najít perfektní fit.Tato podpora je více flexibilní a pohodlné, aby přizpůsobit na různé velikosti zápěstí a sílu potřebuje.

5.Ocelové Spony: Naše vzpírání zápěstí podporu poskytuje bezkonkurenční trvanlivost s ocelovou sponou, která odmítá uvolnit nebo spadnout.Tkanina je nejen prodyšná, ale také pevná a tuhá, podporující silnější zápěstí stabilitu.Nebudete cítit dusno na sobě.

sku: w4449

Původ Pevninské Číně
Typ Činka

Zákazníci Q & A

Zanechat komentář

Můžete také rád…