LED Světelný Skok Lana, švihadlo Kabel Pro Děti, Noční Cvičení, Fitness Trénink, Sportovní LED Světlo Up švihadlo

0 Hodnocení
18.46 Kč 30.76 Kč

Vyberte Si Barvu:

Množství:

Velikost:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Název produktu: Osvětlené švihadlo

Produkt Rozšířit velikost Cca: Délka 270cm/106.29 v

Produktu barva: Jak je znázorněno na obrázku

Jmenovitá kapacita: 140(mAh)

Typ baterie:AG13

Produkt materiál: ABS

vlastnosti produktu:

1. ŽIVÉ: Naše záře-in-the-dark LED skok lana přicházejí v různých barvách, vytváří fascinující vizuální efekt, když budete skákat.Vystoupit z davu a přidat vzrušení do vašeho cvičení rutiny s touto stylovou a populární kus fitness vybavení.

2. NASTAVITELNÁ DÉLKA: skok přes švihadlo může být snadno upravena tak, aby vyhovovaly vaší výšku a fitness úrovně, zajistit, že dostanete pohodlné a efektivní cvičení.Ať už jste začátečník nebo ostřílený švihadlo nadšenec, to švihadlo bude splňovat vaše konkrétní potřeby.

3. NOČNÍ VIDITELNOST: LED světla na švihadlo jsou velmi viditelné v nízkých světelných podmínek, takže je ideální pro noční tréninky.Zůstaňte v bezpečí a viditelná během večerních jízd nebo venkovní cvičení, zatímco stále těší na zářivé záře LED světla.

4. SPALUJE KALORIE EFEKTIVNĚ: Skákání přes švihadlo je vysoce účinné kardiovaskulární cvičení, které pomáhá spalovat kalorie a zlepšuje celkovou kondici.Začlenění tohoto LED švihadlo do vašeho cvičení rutiny může pomoci vám dosáhnout vaše hubnutí a fitness cílů rychleji a efektivněji.

5. ODOLNÝ A SPOLEHLIVÝ: Naše LED švihadlo je vyrobeno z vysoce kvalitních materiálů, které vydrží vysokou intenzitou cvičení.Robustní konstrukce zaručuje odolnost a dlouhou životnost, což vám umožní vychutnat bezpočet skákání sezení bez obav o opotřebení.

Opatření:

1. Jak všichni víme , na různé počítače zobrazovat barvy odlišně, barva skutečné položky mohou mírně lišit od následujících obrázků.

2. Pokud máte pocit, těžké vybrat velikost, můžete neváhejte kontaktovat mewe vám nějaký návrh, ale to je pro vás pouze orientační.

Zásilka obsahuje:

1 ks Osvětlené švihadlo

Vážení kupující,Vítejte v našem obchodě.Zaručujeme kvalitu našich výrobků.Vítejte na návštěvě.Doufám, že vám hezký den!

sku: w284368

Typ sportovní Cadio Školení
Typ Jednoho Přeskočit Lano
Původ Pevninské Číně
Materiál Plastové
Délka 2.8 m (Personal)
Číslo Modelu švihadla
Název Oddělení Dítě
Funkce TĚLO
Školení Stránky ruce, Nohy, Nohy, Ruku, Jádro

Zákazníci Q & A

Zanechat komentář

Můžete také rád…