Ruční Ocelové Lano Řetězové Pily Praktické Přenosné Nouzové Přežití Zařízení Ocelového Drátu Kit Cestovní Nástroje, Venkovní Táboření, Pěší Turistika

0 Hodnocení
14.28 Kč 35.81 Kč

Vyberte Si Barvu:

Množství:

Velikost:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Ruční Ocelové Lano Řetězové Pily Praktické Přenosné Nouzové Přežití Zařízení Ocelového Drátu Kit Cestovní Nástroje, Venkovní Táboření, Pěší Turistika

Bullet Body: 1.【Kompaktní Velikost】Přežití Drát Viděl, Venkovní má kompaktní rozměry, zabírá minimální prostor a je snadno skladovat.Lehký a přenosný, dřeva, řezání pilou je snadné přenášení.

2.【Kvalitní Materiál】Straně Kapsa Řetězec Lano Viděl je vyroben z kvalitní 304 nerezové oceli, vysoká tvrdost, silné, odolné proti tlaku, není snadné ohnout, odolné proti opotřebení, silný a odolný.

3.【Dokonalý Design】Nerezové Oceli Drát Viděl, má ergonomický design a PP rukojeť.Lisované textura pomáhá snadno řezat dřevo, kost, PVC potrubí, a další.

4.【Ideální pro Venkovní Zařízení】Vynikající vybavení pro kempování, pěší turistika, jednodenní výlety, nebo jiné outdoorové aktivity.Můžete si vychutnat svůj volný čas s touto perfektní venkovní zařízení.

5.【Dárek】Dar-dávat sezóny nikdy zdá se konec.PVC Potrubí Kabelové Viděl, je prostě navržen tak, aby skvělé dárky pro vaše přátele, rodinu, sousedy, kolegy, atd.

Specifikace: Název: Přežití Drát Viděl

Celková Délka: 70cm/27.56, rukojeť 7.2x4cm/2.83x1.57in

Barva: Černá, Oranžová

Materiál: Ocel, PP

Obsah balení: 1 x Přežití Drát Viděl

Poznámka:

1. Vzhledem k rozdílům v osvětlení a nastavení obrazovky, barvu položky se mohou mírně lišit od obrázku.

2. Prosím, dovolte mírné rozdíly ve velikosti vzhledem k různé ruční měření.

Platební metody:

· Můžete provést platbu prostřednictvím výše uvedených metod a prosím uhradit do 3 dnů, jakmile vaše objednávka je umístěna.

· www.mskvetna.cz ověří vaši platbu do 24 hodin, a zpracujeme vaši objednávku, jakmile je to hotové.

· Pokud vaše objednávka je uzavřena z důvodu bezpečnostních důvodů, budete muset podat žádost na www.mskvetna.cz.

· Náhrady způsobené zrušení objednávky, vrácení smlouvy, nebo mediace budou zpracovány okamžitě a obvykle trvá 7-10 pracovních dnů k dosažení vašeho účtu.

Doprava a balení:

· Všechny položky budou kontrolovány a dobře zabaleno před odesláním.Objednávky budou odeslány do 2-5 pracovních dnů po zaplacení je dokončena.

· Hmotnost balíku prostřednictvím běžné pošty je omezena na 2kg.My vám pošleme zvlášť, když hmotnost je více než 2 kg.

· Obvykle to trvá asi 15 - 60 dní, a může být trochu delší, v některých odlehlých oblastech.

· Můžete si vybrat rychlý způsob dopravy, pokud nechcete dostat balíček dříve, a pro tento, budete muset zaplatit expediční poplatek.

Odeslání a vrácení peněz:

Budeme znovu odeslat nebo vrácení peněz, pokud se balíček dostane ztracené, poškozené během přepravy, nebo obdrželi nesprávnou položku.Prosím, neváhejte nás kontaktovat a budeme rádi, aby vám pomohl.

Zpětná vazba:

· Pokud jste spokojeni s naším produktem a služby, prosím, zanechte nám pozitivní zpětnou vazbu, budeme velmi vděční.

· Pokud je něco špatně, prosím, kontaktujte nás nejprve před odjezdem zpětnou vazbu a budeme se snažit v našich silách, aby vám pomohl, dokud je vše v pořádku.

sku: w283460

Původ Pevninské Číně
Typ Ostatní

Zákazníci Q & A

Zanechat komentář

Můžete také rád…