Břišní Kola Automatické Oživení Mute Břišní Crunch Zadek Bolesti Zad, Svalové Školení Hubnutí Domácí Posilovny, Abs Fitness Vybavení

0 Hodnocení
341.87 Kč 488.42 Kč

Vyberte Si Barvu:

Množství:

Velikost:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Získat perfektní cvičení s našimi Břišní Horské Kolo!Zkušenosti hladký, non-slip břicho hubnutí s našimi ergonomické, pot-důkaz, rukojeť, která může být snadno odstraněna nebo nainstalován.Zabránit uklouznutí během pohybu, jako je tento volant se automaticky se vrací do své původní polohy.Rozlučte se s nudné cvičení a ahoj na zdravější životní styl.

Specifikace:

Název: Břišní Kola

Funkční vlastnosti: bezpečné brzdění, inteligentní oživení

Vhodné pro dav: unisex

Balení seznam:

Břišní Svaly, Fitness Kola*1

Více viz podrobnosti o produktu

1.Advanced Stability: S vestavěným-in prameny na obou kolech, naše břišní svaly fitness kola mohou zabránit kola uklouznutí během plynulý pohyb.Double kulatý design poskytuje větší odolné pro vaše cvičení.

2.Inovativní Technologie: Břišní Svaly, Fitness, Kolo, s jeho vnitřní pružinová zařízení, snižuje obtížnost cvičení a automaticky se vrací do původní polohy, což vám umožní cvičení déle a získat lepší výsledky.

3.Břišní Hubnutí: Exkluzivně navržen tak, aby vám pomohou dosáhnout tónovaný bránice, tento fitness kolo účinně působí na vaše břišní svaly, spaluje přebytečný tuk, a pomáhá v břišní hubnutí.Získat ploché břicho, zlepšení držení těla a rovnováhu tohoto Břišní Svaly Fitness Kola.

4.Zvýšit Vaše Cvičení Kdekoliv: Břišní Svaly Fitness Kolo má odnímatelné držadlo pro snadnou instalaci a odstranění.Vzít s sebou do posilovny nebo cvičit doma.Posílit své jádro a rovnováhy trénink kdekoliv.

5.Vysoce Kvalitní a Pohodlné: Dosáhnout silné jádro se naše Břišní Svaly Fitness Kola.Kola jsou crafted s high-kvalitní materiály a zpracování, poskytuje trvanlivost a odolnost proti opotřebení.Ergonomické a pot-důkaz design rukojeti zajišťuje pohodlné uchopení, což umožňuje stabilní a efektivní cvičení.

sku: w2227

Funkce Pasu A Břicha Cvičení
Původ Pevninské Číně
Typ Double-Kolové
Aplikace AB Roller Coaster
Typ sportovní Silový Trénink
Číslo Modelu Automatické Oživení Břišní Kola

Zákazníci Q & A

Zanechat komentář

Můžete také rád…