Komerční Ořechy, Obilí, Sója, Fazole Pražírna Elektrické Káva Fazole Pečení Pečení Stroj Smažené Kaštan

0 Hodnocení
9 399.15 Kč

Vyberte Si Barvu:

Množství:

Velikost:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Stroj funkce:

Toto pražení stroj přijmout plné tělo z nerezové oceli,teplota a doba pečení může být upravena,má širokou škálu použití, to může pražení arašídy, kaštan, ořech, meloun semen, rýže,pšenice a kávových zrn atd.křídla stiring technologie,aby pražení více rovnoměrně.

Parametry:

Název:Malé pražení stroje

Výkon:1500W

Napětí:220V

Produkt velikost:42*25.5*48cm

Hloubka:20 cm

Válec průměr:21 cm

Tělo materiál:Nerezová ocel

Typ vytápění:Elektrické topení

Dodávka způsobem:

1.Pokud zvolíte "prodávající Způsob dopravy" pomůžeme vám zajistit přepravu po moři a loď do nejbližšího přístavu! - Pokud CFR od moře, to znamená, že po příjezdu určení přístav, kupující muset zaplatit určení přístavních poplatků (např. poplatků za manipulaci v terminálu, dokumenty, poplatky, skladovací poplatky, ect), daňové udělat, celní odbavení a vyzvednout zboží sami.

2.Pokud zvolíte "Express" pomůžeme vám zařídit zásilku prostřednictvím mezinárodní expresní (DHL / TNT/ FEDEX /ARAMEX, ATD.) a přímo doručit na vaši adresu (SLUŽBA DVEŘÍ KE dveřím)!Pokud zásilka expresní, po příjezdu , kupující muset zaplatit pouze daně a pomáhat přepravní společnost dělat celní odbavení, je v pořádku.

3.Pokud zvolíte "letecky" pomůžeme vám zajistit přepravu letadlem a doručit na své nejbližší letiště!po příjezdu na letiště , kupující muset zaplatit daň udělat, celní odbavení a vyzvednout zboží sami.(QI)

Vezměte prosím na vědomí :

1. Pokud produkt je aktualizován, budeme posílat nejnovější styl.Vzhled se může změnit, ale parametry a funkce zůstávají beze změny.

2. Pokud výrobní proces mechanické produkty vyžaduje svařování.Tam bude mírný svařování stopy na svařovací bod.To je normální, není na závadu.Pokud si mysli, prosím, místo vaší objednávky pečlivě.nebo se obraťte na prodejce, aby podívejte se na detailní obrázek.

3. Všechny stroje velikosti a hmotnosti, měřeno našich rukou,možná si trochu odchylka,prosím, ne mysl

sku: w8418

Značka Burman
Původ Pevninské Číně
Průměr válečku 21 cm
Číslo Modelu F21
Napětí (V) 220V
Materiál Z Nerezové Oceli
Výkon (W) 1500W
Příslušenství Špachtle
Kapacita Pracovní Mísy (Pohár) 20cm
Funkce Míchání

Zákazníci Q & A

Zanechat komentář

Můžete také rád…