LED Světlo-Up Blikající Náramek na Zápěstí Barevné Svítící Náramek Narozeniny Svatební Party Dekor Koncert Večerní Atmosféru Rekvizity

0 Hodnocení
102.61 Kč 197.30 Kč

Vyberte Si Barvu:

Množství:

Velikost:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Produktu název: Blikající Zápěstí

Rozměry výrobku: 6.8 CM/2.7 V

Produktu barva: Jak je znázorněno na obrázku

Produkt materiál: polypropylen

Vlastnosti produktu:

1. LED Light-Up Náramek: Tento zářící náramek je vybaven LED světla, které vytvářejí pulzující a barevné zobrazení, přidání vzrušení a energie, na koncert nebo událost.

2. Ideální pro Koncerty a Večírky: Toto světlo up náramek je ideální kulisa pro koncerty, večírky a jiné zábavní akce.To zvyšuje atmosféru a vytváří oslňující vizuální efekt.

3. Podpůrná a Interaktivní: Tyto LED náramky sloužit jako zábavný způsob, jak pro fanoušky ukázat svou podporu pro své oblíbené umělce nebo týmy.Mohou být synchronizovány do flash v souzvuku, vytváří úchvatnou vizuální podívanou.

4. Pohodlné: To je lehký a neomezuje v pohybu, zajišťuje bezproblémové zážitek pro uživatele.

Opatření:

1. Jak všichni víme , na různé počítače zobrazovat barvy odlišně, barva skutečné položky mohou mírně lišit od následujících obrázků.

2. Pokud máte pocit, těžké vybrat velikost, můžete neváhejte mě kontaktovat, my vám nějaký návrh, ale to je pro vás pouze orientační.

Zásilka obsahuje:

2 ks Blikající Zápěstí

ahoj, kluci, děkuji vám za návštěvu mého obchodu.pokud chcete koupit více, než máme uvedeny, prosím, kontaktujte nás.Vítejte na návštěvě.Doufám, že vám hezký den!

sku: w7875

Typ Další
Původ Pevninské Číně
Číslo Modelu Blikající Zápěstí

Zákazníci Q & A

Zanechat komentář

Můžete také rád…