Zásobník Vody Inteligentní 6 Úrovní Zásobník Vody Pro 5 Galon Láhev A Univerzální Lahví Přenosný Desktop Vodní Čerpadlo

0 Hodnocení
367.80 Kč 565.98 Kč

Vyberte Si Barvu:

Množství:

Velikost:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Pohodlné a Přenosné: stolní automat na vodu je navržen s přenositelností v mysli.To je ideální pro vnitřní i venkovní použití, což vám umožní vychutnat si čisté a osvěžující vody, ať jste kdekoliv.

Jednoduchý a snadný-k-rozumět ovládacího panelu, flexibilní a proměnlivé provozní režim, stroj může kvantitativně vyberte výstupní vody, a můžete vzít vodu a pozastavit kdykoli s jedním dotykem, bez dozoru

ntelligent Kvantitativní Hladiny Vody: Přizpůsobit svůj příjem vody s naší 6 úrovní inteligentní množstevní vody možnosti.Ať už dáváte přednost malé nebo velké množství, náš zásobník vody vám poskytne ideální množství vody pokaždé.

Bezpečné a Spolehlivé: ujišťujeme vás, že vaše zdraví je naší nejvyšší prioritou.Náš džbán vody dávkovač je vyroben z vysoce kvalitních a bezpečných materiálů, které jsou BPA-free, zajistit, že voda, kterou pijete, je čisté a bez škodlivých kontaminantů.

Velká Kapacita Baterie: automatický zásobník vody je vybaven 1800mAh baterie, zajistí, že budete mít dlouho-trvající a nepřerušené dodávky vody.To je ideální pro rodinné oslavy, pikniky, nebo jakékoliv příležitosti, kde je třeba upustit vodu z 5 galon nebo jiné láhve.

Barva:B:Navy Blue/A:Bílá

Materiál:ABS+Silikon

Velikost:120x135x227MM

Obsah Balení:

1 * zásobník Vody

1 * Potraviny třídy silikonové hadice na vodu

1 * Type-C kabel

Pouze výše uvedený obsah balení, ostatní produkty nejsou v ceně.

Poznámka: odraz Světla a různých displejů, mohou způsobit, že barvu položky v obrázku trochu odlišné od skutečné věci.Měření povolena chyba je +/- 1-3cm.

sku: w5859

Původ Pevninské Číně
Značka FGHGF

Zákazníci Q & A

Zanechat komentář

Můžete také rád…