SO3230 korejské Lásky Mini Karikatura Balíček Craft Stich Cross Stitch Vyšívání, Vyšívání, Řemesla Počítají Cross-Šití Souprav Dárek

2 Hodnocení
126.77 Kč 166.76 Kč

Vyberte Si Barvu:

Množství:

Velikost:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Vezměte prosím na vědomí, že závit v soupravě byl změněn ze 100% bavlny ekologické bavlny, a cena byla snížena.Další položky v soupravě zůstávají beze změny.

Vzhledem k vysoké přepravní náklady, všechny sestavy jsou bez originálního balení.OPP se používají plastové sáčky místo.

Všechny cross stith soupravy jsou počítány.Nejsou vyražené nebo tištěné.

Specifikace: Tkanina Barva:Bílá Colth Nit Materiál:Eco-Bavlněné Tkaniny Velikost: CCA 26*25 cm(18 KARÁTŮ) /31*29 cm(14CT) /36*35 cm(11CT) Nit Materiál:Ekologická bavlna Počet Mřížek:O 113*107 Šití:Použijte 2 prameny výšivky, 1 pramen pro backstitches Rysy: 1. Ekologická bavlna, kvalitní výšivky. 2. Eco-bavlněná vlákna jsou měkké a světlé bez vyblednutí, a oni jsou snadné, aby se stal fuzzing nebo rozbité. 3. Kovové jehly jsou trvanlivé a snadné pro vás vlákno. 4. To vám přinese velký smysl pro zábavu a úspěch při dokončení výšivky. 5. Když ji dokončíte, můžete zarámovat a pověsit na zeď, jak ukázal v obrazech.To bude zdobit váš dům velmi dobře.Poznámka: 1. Barva této položky může být trochu odlišný od monitory nejsou kalibrovány stejně.A barva tkaniny může být stejný jako na obrázku.Naleznete skutečný produkt. 2. Rám ukázal na obrázku není v ceně.Balíček obsahuje: 1 x Vyšívané plátno 1 x HD Barevné Grafu 2 x Jehly Dost Ekologické bavlněné vlákno (30% přebytku)

sku: w503009

Tagy: Křížkové vyšívání, křížkové vyšívání korejské, karikatura řemeslo cross stitch, cross steh karikatura lásky

Značka XIUSPRING
Plátno Způsob Balení Složené
Původ Pevninské Číně
Použití Obrazy
Materiál 100% Bavlna
Styl Pastorační Styl
Typ aida hadříkem
Vnější Obal Další
Rám No
Vzor Typu kreslený

Zákazníci Q & A

avatar

velmi přesné.. dobrá kvalita.. doporučuji tento produkt

avatar

velmi kvalitní kit a smlouvat o cenu

Zanechat komentář

Můžete také rád…