1pár Loket Chrániče Kolen Rovnátka Podporu pro Zahradnictví,Stavební Práce,protiskluzová Zabránění Kolize Kolen s Husté EVA Pěny

0 Hodnocení
270.47 Kč 450.85 Kč

Vyberte Si Barvu:

Množství:

Velikost:

  • S
  • M
  • L
  • XL

O tuto položku:

1.【Dobrý pomocník při práci】 Vysoce kvalitní husté EVA pěny poskytuje nejjemnější a nejhustší podporu, aby chránily kolena.Práce kolen může hrát dobrou tlumicí efekt, snížit bolest kolena a zranění když potřebujete pracovat na kolenou, je vynikající práce pomocník.

2.【Dobrý anti-skluzu výkon a nastavitelná pružnost】 Nastavitelný Upínací popruh s anti-skluzu proužek design, více pohodlné na nošení a není snadné spadnout.Zahrada kolen může být upravena v závislosti na velikosti kolena a vlastní úroveň pohodlí, tak aby chrániče na kolena můžete se vešly vaše koleno lepší a umožní vám se více soustředit na práci nebo sportu.

3.【Drž se dál od zranění】 Drž se dál od zranění kolena a bolest.Tyto kvalitní zahradní kolenní chrániče jsou vhodné pro různé vnitřní a venkovní práce a sporty scénáře, jako je například zahradničení, každodenní domácí práce, úklid, čištění podlah, loděnice péče a stavebních prací, nebo tanec, jóga, volejbal, cyklistika, atd.

Proč si vybrat naše loketní/kolenní chrániče?

1.Loket/koleno ortéza je položka, která se používá k ochraně lidí kolena.To má funkci sportovního prostředí, studené-důkaz a teplé, a společné péče.

2.loketní/kolenní chrániče jsou používány značně v moderní sportovní.V každodenní sportovní, nošení ortézy může snížit vnější síly na kolenní kloub, stabilizaci kolenního kloubu a snížit koleno podvrtnutí.

3.Loketní/kolenní chrániče mají také velmi dobrý efekt oteplování a jsou vhodné pro použití v zimě, deštivé dny, horských oblastech a na dalších místech, která jsou chladná.

4. Zmírnit koleno tlaku.V mnoha každodenních úkolů, jako je například zahradničení, čištění podlah, stavební práce, atd., lidé musí klečet na zemi hodně a nošení chrániče může snížit tlak na kolena a zabránit zranění kolena.

Specifikace:

Stav: 100% Zbrusu Nový

Barva: Černá

Velikost: S,M,L

Materiál:80% Polyester,20% Spandex + EVA

Pohlaví: Unisex

sku: w4737

Číslo Modelu A02985
Materiál Polyester, Spandex, EVA
knee pad bruslení volejbalový chránič lokte
zápas loktů tandem loktů volejbal
Věk Nad 13, Dospělé
rodillera para futbol fotbal rodillera para futbol fotbal
děti skateboard ochranných pomůcek rodilleras para volejbal mujer
sálové volejbalové chrániče na lokty fotbal koleno loktů
Původ Pevninské Číně
chrániče na lokty fotbalistů volejbalové chrániče na lokty dospělé
Značka WEFITON
koleno chrániče na lokty pro dospělé dívky volejbal chrániče kolen

Zákazníci Q & A

Zanechat komentář

Můžete také rád…