Statek Černý Lustr Kovový Rám Stropní Svítidlo Svítidla pro Kuchyňský ostrůvek, Jídelní Místnosti, Chodby, Předsíň Ložnice Obývací Pokoj

0 Hodnocení
1 764.74 Kč 2 352.92 Kč

Vyberte Si Barvu:

Množství:

Velikost:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Statek Černý Lustr Kovový Rám Stropní Svítidlo Svítidlo bez žárovek

Parametry:

Materiál: Kov

Napětí: AC 80-265V

Barva: Černá

Velikost: Viz obrázek

Zdroj světla: E26 žárovky (není součástí balení)

Dovozní daň, a Vlastní Povinnost

Dovozní cla, daně a poplatky nejsou zahrnuty v položce ceny nebo poplatky za dopravu.Tyto poplatky jsou kupujícího odpovědnost.Zkontrolujte prosím, zda se vaše země celního úřadu určení, co tyto dodatečné náklady budou před nabízení/nákup.

Kupující je třeba pracovat s Zvyky, aby se celní odbavení a platit za své vlastní cla/daně do místa svého určení, a Prodávající si není zodpovědná za jakékoliv ztráty, které způsobil.

*Pokud nechcete dohodnout na položky, prosím, nepokládejte objednávky.

Záruka & Návrat Politiky

Jsme vždy uplatnění sebe, aby lépe naše služby všem našim zákazníkům.Následující jsou některé otázky, naše Záruka a vrácení Podmínky:

1. Tato položka je zcela NOVÉ a v původní továrně box a balení, všechny produkty byly kontrolovány a baleny v dobrém stavu před odesláním.

2. Uvedené obrázky nejsou aktuální položky a jsou pouze pro referenci.

3. Normálně poskytujeme 3 roky záruka pro spotřebitele, aby naše LED světla.Pokud led světla byly rozděleny ve dvou letech kvůli problémům s kvalitou, budeme opravit to zdarma. (S výjimkou položek poškozena nebo zneužití po přijetí).

4. Před vrácením zboží, prosím, kontakty na nás nejprve diskutovat o otázkách, které vás mají.Mezitím prosím, řekněte nám, co vada je, že k odstranění nesprávného použití. 90% času jsme schopni vyřešit problém tím, že technickou podporu, aniž by jste museli poslat něco zpět.

5. Pokud tam jsou nenapravitelné vady se zařízeními, můžete se vrátit zpět k nám na opravu nebo výměnu v rámci našich dvanácti měsíců záruka.

6. Obecně platí, doporučujeme vám, vrátit vadné zboží zasláním prostřednictvím pošty a EMS, spíše než pomocí kurýrů, jako je DHL, UPS, FEDEX a TNT.Obvykle to bude trvat 7-15 dnů na vrácení zboží k nám Poštou nebo EMS.

7. Návrat expediční poplatek bude odpovědný od kupujícího.

Zásilka

1. Po celém SVĚTĚ DOPRAVU (s Výjimkou některých zemí a APO/FPO).Způsob dopravy závisí na vašem výběru.

2. Položky budou odeslány do 1-7 pracovních dnů po zaplacení je vymazána a pak poskytnout vám sledovací číslo a sledování web.Jsme jediná loď na potvrzené objednávky adres.Vaše objednávka adresa MUSÍ ODPOVÍDAT vaší Dodací adresu.

3. Všechny položky balené s ochrannou Bublinu, aby zajistili, že vaše produkty dorazí v perfektním stavu.

4. SLUŽBA TRANZITNÍ ČAS je poskytována dopravce a vylučuje víkendech a svátcích.Tranzitní časy se mohou lišit, zejména během prázdninové sezóny.

6. Pokud jste neobdrželi vaši zásilku do 30 dnů od platby, prosím kontaktujte nás.Budeme sledovat zásilku a dostat zpět k vám co nejdříve s odpovědí.Naším cílem je spokojenost zákazníka!

7. Doba Dodání:

Zpětná vazba

Budeme udržovat vysoké standardy kvality a usilovat o 100% spokojenost zákazníka!Pokud máte jakýkoliv dotaz nebo disatisfaction, prosím, kontaktujte nás ihned PŘED odjezdem neutrální nebo negativní zpětnou vazbu pro nás, takže můžeme pracovat a vyřešit problém pro vás na poprvé.Vaše spokojenost a 5 zpětná vazba je velmi pro nás motivací dělat to lepší a lepší !

sku: w4604

Certifikace CCC, ce
Původ Pevninské Číně
Typ Instalace Semiflush Mount
Zdroj Světla LED Žárovky
Základní Typ E26
Styl Chata
Je Žárovky Zahrnuto No
Značka DMAIKAOTIN
Je Stmívatelné No
Dokončit NIC
Odstín Směru NIC
Číslo Modelu 1102
Záruka 3 Rok
Funkce průmyslové železa lustr
Typ Odstín Shadeless
Typ Položky Lustry
Napětí 110V, 120V, 130V, 220V, 230V, 240V, 260V, 110-240V, 90-260V
Typ Přepínače NIC
Napájecí Zdroj AC
Materiál Těla Žehlička

Zákazníci Q & A

Zanechat komentář

Můžete také rád…