Barvení Pastelky Pro Děti Stvoření Barva 24 Barev Děti Pastelky Bez Zápachu Životního Prostředí Přátelské Umělecké Pastelky Různé Barvy

0 Hodnocení
9.01 Kč 14.94 Kč

Vyberte Si Barvu:

Množství:

Velikost:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Vytvořit krásné a barevné obrázky s Klasické Barevné Pastelky!Vyrobeno s silnou přilnavost a bezpečnost v mysli, tyto pastelky jsou šetrné k životnímu prostředí.Skvělé pro darování nebo osobní použití.

Barva: barva

Hmotnost: 130 g

Komoditní velikost: 10*1.7*10.5 cm/3.9*0.6*4.1 v

Pastelka délka: 8,5 cm/3.3 v

Seznam:

Zbarvení pastelky*24 se počítá

Více viz podrobnosti o produktu

1.Více barvy: 24 barev k dispozici, což umožňuje, aby se uvolnil svou kreativitu a vytvářet mistrovská díla, která praskla s živými a bohatými barvami.Skvělý nástroj pro umělce chtějí rozšířit své palety a vytvořit něco skutečně unikátní.

2.Není snadné slábnout: Zkušenosti bezkonkurenční přesnost s naší 24 barevných pastelek.Každý tah přináší dlouhotrvající barva s silnou přilnavost.Není snadné slábnout, tyto pigmenty umožňují vytvářet jemné tahy a barvy v jen výpad.

3.Eco-přátelské Volby: Rozhodnout se pro naše bez zápachu pastelky vyrobeny z parafinového materiálu.Nejen, že jsou bezpečné a robustní, ale jsou také šetrné k životnímu prostředí, zaručuje ochranu naší planety.

4.Popusťte uzdu své umělecké potenciál: S 24 zářivých barev na dosah ruky, udělat krásné obrázky, které inspirují.Ideální pro uvolnění vnitřní umělce v děti a dospělé, tyto pastelky jsou skvělé pro uvolnění vaší plné tvůrčí potenciál.

5.Malování Lekce Příslušenství: popusťte Uzdu své vnitřní umělce s tímto souborem 24-barevné pastelky.Tyto jsou skvělé pro ty, kteří milují malování a mohou být použity v různých situacích.Ať už jste začátečník nebo nadšenec, využít je pro skicování, barvení, kreslení, a další.

sku: w4583

Množství V Balení 24 Barev/Box
Barva Množství 24 barev
Typ Vosk Caryon
Smazatelný, Nebo Ne Ano
Původ Pevninské Číně
Balení Sada

Zákazníci Q & A

Zanechat komentář

Můžete také rád…