Modrá obloha 5 Metrů 2023 Vysoce Kvalitní Africké Výšivky, Flitry Tyl Krajky Tkanina francouzského Tylu Síťoviny, Krajky Tkanina pro Svatební

0 Hodnocení
1 155.70 Kč 1 777.93 Kč

Vyberte Si Barvu:

Množství:

Velikost:

  • S
  • M
  • L
  • XL

přivítáme na naší prodejně

Doprava

Všechny položky jsou dopravu zdarma prostřednictvím DHL,můžete si zboží pouze v rámci 3-5 pracovní dny,doufáme, že všichni thie zákazník může získat zboží na poprvé.

B. Budeme se dodání zboží do 48 hodin poté, co jsme získat radu platby.

C Zákazník by měl potvrďte informace o doručení, když, aby,protože jsme poslat zboží podle informací, které necháte v aliexress.Pokud tam je třeba nějaká změna,prosím, na vědomí, že.

D kupující mají povinnost platit daně a/nebo daně účtované jejich zemí, pokud existuje potřeba.

Prodej-Servis

Nabízíme okamžitý 3 dnů návratové politiky,pokud je zboží poškozené,prosím, napište nám fotky,budeme odeslat nové jako brzy, jak jen můžeme.Pokud zboží není splněna,budeme akceptovat vrácení peněz nebo změnit,ale zboží musí zachovat v původním balení nepoužívá,poštovné a balné náklady jsou nevratné.

Zpětná vazba

Spokojenost zákazníka je naše hounor,a to je pro nás velmi důležité.Pokud jste spokojeni, naše produkty a služby,prosím, dejte nám pět satr a aktivní zpětnou vazbu,budeme dělat to lépe.Pokud tam mít jakýkoliv problém,prosím, kontaktujte nás nejprve před odjezdem negativní zpětnou vazbu,cuase to nemůže nic vyřešit,měli byste dejte nám vědět, tak, že můžeme vyřešit, dokud vás uspokojit.Další Produkty:

sku: w458239

CN Guangdong
šířka 1.3m
Původ Pevninské Číně
Příležitosti Svatební
Materiál Čistý Hadřík
Funkce Eco-friendly
Sada Typ no
Číslo Modelu sjnz2636512
Tkanina Typ Voile
Typ Produktu Krajka
Dekorace Korálky
Typ Velkoobchod Ano(>50 Ks)
Technics Háčkované

Zákazníci Q & A

Zanechat komentář

Můžete také rád…