2ks Vysoký Schodišťové Měřidla pro obrábění Dřeva Rozložení Rámování Náměstí Přílohu Rip Průvodce Rychlost Náměstí Přípravků pro Tesařské Náměstí Schodiště

0 Hodnocení
289.14 Kč 525.56 Kč

Vyberte Si Barvu:

Množství:

Velikost:

  • S
  • M
  • L
  • XL

2ks Vysoký Schodišťové Měřidla pro obrábění Dřeva Rozložení Rámování Náměstí Přílohu Rip Průvodce Rychlost Náměstí Přípravků pro Tesařské Náměstí Schodiště

Vlastnosti:

Praktické Funkce Design:

Dvě schodišťové měřidla, jeden držák a jednu Karabinou, snadné použití a skladování, To může také být zavěšeny na tašku do práce a skladovací stojan, aby se zabránilo ztratil.

Vysoce Kvalitní:

Schodišťové měřidla je vyroben ze slitiny hliníku, která povrchu je withanodic oxidace léčba, která by mohla zabránit korozi a prodloužit životnost výrobku.

Vyšší Profil:

To rozšiřuje přes ubývat nebo zaoblené hrany na obrobku dává vám nejvíce přesné rozvržení možné při pokládání schodů, krovy, atd.

Specifikace:

Název produktu: Nový styl úhlu pravítko pomocné klip

Materiál: hliníkové slitiny+nerezové oceli

DIY Dodávky: zpracování Dřeva

Materiál: hliníkové slitiny

Barva: Jak je znázorněno

Velikost: Jako obrázek ukazuje

Poznámky :

1. Ruční měření, prosím, dovolte 1-3cm chyba,děkuji.

2. Vzhledem k rozdílu mezi různými monitory, obraz nemusí odrážet skutečnou barvu položky.Zaručujeme, že styl je stejný, jak je znázorněno na obrázku.

3.Vzhledem k dlouhé lodní doprava, položka může poškození při přepravě, je-li položka poškození, pls kontaktujte nás nejprve bezprostředně před tím, než opustit zpětnou vazbu, díky za vaši pod.

sku: w385868

Původ Pevninské Číně
Materiál Legované Oceli, Hliníkové Slitiny
Použití Domů DIY
Typ Ruční Nářadí Dílů
Použitelné scénáře Domácí Použití, Domů DIY
Číslo Modelu Svorka
Značka LTOOLS

Zákazníci Q & A

Zanechat komentář

Můžete také rád…