Drát Striptérka Hliníkové Slitiny Kabel Kroucení Odizolování Nástroj Šroubovák Ruční Vrtačka Kabel Striptérka Pro Ruční Vrtačku Odolné

0 Hodnocení
337.92 Kč 519.84 Kč

Vyberte Si Barvu:

Množství:

Velikost:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Drát Striptérka Hliníkové Slitiny Kabel Kroucení Odizolování Nástroj Šroubovák Ruční Vrtačka Kabel Striptérka Pro Ruční Vrtačku Odolné

Naše vrtačka drát striptérka fréza nástroj může být použit s ruční vrtačku a elektrické nářadí, které je rychlé odizolování.To není jen drát striptérka, ale šroubovák.

S elektrické vrtačky, drát plášť bude otáčet podél drážky drátu striptérka.Je to pohodlnější a rychlejší než starý ruční drátu striptérky.

Tento kabel kroucení odizolování nástroj má malé velikosti 112x24mm, který se snadno přenáší.Můžete dát do kapsy nebo nástroj pytel.

Drát striptérka je vyrobena z hliníkové slitiny materiálu a čepel je vyrobeny z S2 legované nástrojové oceli, což je dobrý pomocník pro elektrikáře.To může ušetřit čas a zlepšit efektivitu práce.

Název Produktu:Drát Striptérka

Blade materiál:S2 Legované nástrojové Oceli

Specifikace:2.5-4 metrů čtverečních univerzální

Rozsah použití:používá se pro odizolování, atd.

Barva:Modrá

Materiál:Hliníkové slitiny

Velikost:112x24mm

Obsah Balení:

1 x Drát Striptérka

1 x Post

1 x Cross, Dvojitý Bit

2 x Klíče

Pouze výše uvedený obsah balení, ostatní produkty nejsou v ceně.

Poznámka: odraz Světla a různých displejů, mohou způsobit, že barvu položky v obrázku trochu odlišné od skutečné věci.Měření povolena chyba je +/- 1-3cm.

sku: w3458

Značka FGHGF
Původ Pevninské Číně
Materiál Žehlička

Zákazníci Q & A

Zanechat komentář

Můžete také rád…