4ks Talíř Oběd Box z Nerezové Oceli Parní Hotel, Jídlo, Příprava, Svatební Party, k Dispozici

0 Hodnocení
1 550.08 Kč 3 100.16 Kč

Vyberte Si Barvu:

Množství:

Velikost:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Specifikace

Materiál: Nerezová Ocel

Množství: 4 Balení

Celková Velikost: 20 x 12 x 4 palce

Vlastnosti:

Vyrobené z odolné, promáčknutí a korozi-odolné nerezové oceli materiál, vydrží přes těžké komerční využití.Hotel pánvi pomocí leštěné zrcadlo design vypadá high-grade a věnovat.

Celková Velikost: 20 x 12 x 4 palce.S velkou kapacitou, snadné zvládnout rušné kuchyně a high-objem každé služby a catering.Parní tabulky pánve mohou být použity pro rodinné oslavy nebo venkovní vaření.

Snadno pojme vaše oblíbené teplé a studené potraviny.Plné velikosti hotelu pánvi ohřát jídlo rovnoměrně; odolává teplotám do 500 stupňů Fahrenheita.Anti-jam parní tabulky pánev je vynikající fit, a účinnost topení rozšiřuje drží krát.

Zaoblené rohy chránit před škrábance a odřeniny.Integrovaný design, bez svařování a mezery.hluboký hotel pánve je odolný a silný.Kryt z nerezové oceli s rukojetí, který může poskytnout dobrou izolaci pro jídlo.

Vlastnosti non-stick povrch pro lepší jídlo vypuštění a snadné čištění.Tyto nerezové ocelové pánve jsou vhodné pro catering, párty porce, grilování, pečení, dorty, koláče, rendlíky, vaření, atd. Bezpečný pro použití v mrazáku, trouby, parní tabulky, a tření nádobí.

Obsah Balení

4x Hotel Pánve

4 x Víčky z Nerezové Oceli

sku: w339424

Množství 4 Balení
Materiál Z Nerezové Oceli
Tvar Obdélník
Původ Pevninské Číně
CELKOVÁ VELIKOST 20 x 12 x 4 palce

Zákazníci Q & A

Zanechat komentář

Můžete také rád…