Pryskyřice Palety Plísně Make-Up Palety Plísně Non-Stick, Snadné Uvolnění Laku Zásobníku A Desky Formy Cetka Držitel Dráze Výrobu Formy

0 Hodnocení
124.58 Kč 319.68 Kč

Vyberte Si Barvu:

Množství:

Velikost:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Pryskyřice Palety Plísně je ideální nástroj pro DIY nadšence, kteří chtějí vytvářet své vlastní barvy palety.Je vyrobena z vysoce kvalitního silikonového materiálu, který není snadné, aby deformovat.To je také snadno čistit a znovu použít.To je skvělý dárek pro Den Díkůvzdání, nebo jakékoliv jiné příležitosti.

Specifikace:

Materiál: Silikon

Velikost: 290*190 mm

Hmotnost: cca 103g

Seznam Produktů:

1* Barvy Palety Pryskyřice Formy

Poznámky:

V důsledku různých osvětlení a displej nastavení, produkt barvy mohou být mírně odlišné od obrázku.

Vzhledem k rozdílu v ruční měření, prosím, dovolte 1-3cm rozdíl ve velikosti.

Více viz podrobnosti o produktu

1.DIY Použití: můžete přidat pryskyřice, pigmenty, flitry, mica prášek, sušené květiny, perleťové pigmenty a jiné zdobení, aby se jedinečné řemesla s touto Paletou Formy Silikonové.Užijte si DIY fun.

2.Silikonový Materiál: Barva Paleta Formy jsou vyrobeny ze silikonového materiálu, který je flexibilní, opakovaně použitelné, není snadné deformace, snadno se čistí, a může být použit na dlouhou dobu.

3.Jednoduché Použití: za Prvé, nalít vaše oblíbené ingredience do Palety Pryskyřice Formy, počkat na ingredience v klidu, dokud plně tvořil, a pak unmold.

4.Široké využití: Ať už chcete vytvořit paint zásobník talíř, tácek, nebo cetku držák, tato Paleta barev Pryskyřice Formy může pomoci vám dosáhnout své umělecké cíle.

5.Ideální Dárek: Překvapte svou rodinu nebo přátele s touto Pryskyřice Palety Plísně na každou příležitost, jako je výročí, narozeniny, Den Díkůvzdání, nebo Vánoce.

sku: w330049

Sada Typ no
Typ Velkoobchod no
Původ Pevninské Číně
Materiál Silikonové

Zákazníci Q & A

Zanechat komentář

Můžete také rád…