Osobní Bezpečnostní Okenní Dveřní Alarm Zvonek, Dveře se Zavírají Připomenutí Bezdrátové Čidlo, Dveře, Okna Alarm 105dB pro Domácí

0 Hodnocení
142.81 Kč 210.05 Kč

Vyberte Si Barvu:

Množství:

Velikost:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Osobní Bezpečnostní Okenní Dveřní Alarm Zvonek, Dveře se Zavírají Připomenutí Bezdrátové Čidlo, Dveře, Okna Alarm 105dB pro Domácí

Objednávky Připomenutí:

1. Prosím, zanechte nám zprávu při objednání, a připomínají nám, jaké napětí a plug vybavení, které potřebujete.Jak víte, různé země používají různé standardní svíčky a různá napětí .

2. Vzhledem k použití různých šarží zboží , někdy továrny bude upgrade produktu a vydání aktualizované produktu.proto některé dodávky položky mají mírně odlišné barevné styly na stránce podrobností ( ale mají stejné funkce ).Budeme vás informovat před odesláním.

3.Pokud jste adresa je vzdálené oblasti,budeme vás kontaktovat,musíte přidat USD 35 Extra přepravní poplatek,pokud ale neodpověděl jste nám na čas, a za to zaplaceno,budeme si vybrat jiné přepravní metoda pro vás.

4. O faktuře a prohlášení hodnota , pokud máte specifické požadavky, můžete také kontaktovat nás, nebo zanechat zprávu v pořadí.

Prosím, laskavě poznamenat,uvedených výrobek je vyráběn a distribuován v zahraničí a podléhá zákonům své země původu.

Vlastnosti:

Obecné Budík/Kontinuální alarm 30 sekund/Zavření varování po 5 sekund/Zvonek režimu

Poznámka: Velikost a barva může být mírně odlišné vzhledem k ruční měření a různých světelných podmínek.Díky za pochopení.

Patch LED kontrolka (různé šarže) Snadné použití/jednoduché dveřní magnetický alarm/magnetický spínač narušení detektoru

V bezpečí už ne vyžaduje, abyste držet své vlastní bdění Obecné režim alarm: Okna a dveře otevřené alarm.Vypnout a zastavit alarm: Kontinuální režim alarm: Pokud zloděj nestáhne po dobu 5 sekund, alarm bude znít po dobu 30 sekund zavírání Dveří připomenutí režim: otevřít po 5 sekundách se dveře nejsou zavřené, alarm, dokud uzavřen

To může být použit jako připomínka, aby zavřete dveře chladničky v supermarketu Zvonek režim: Po dveře a Okna otevřená, zazvoňte na zvonek "Ding-.Dong" 108dB velký objem, účinně vyděsit zloději, Dlouhá pohotovostní doba, není třeba často měnit baterie

Dva # 7 alkalické baterie stát po dobu 2 let

Led blikat jednou za sekundu, když baterie je nízká.Ukazuje, že je vybitá baterie Snadno nainstalovat a nastavit

Vzdálenost mezi dveřmi stavu snímače a malý magnetický proužek musí být menší než 1 cm

Když dveře a Okna jsou otevřeny, dveře magnetické hostitele je oddělen od malé magnetický proužek, který je, alarm zvuky

Rip double-oboustranné lepicí pásky na požadovanou varování místě/podle nastavení režimu.

Věnujte pozornost Tento stroj je pro vnitřní použití, prosím, neinstalujte v přímé sluneční záření nebo déšť, neinstalujte ve vysokém znečištění nebo vysoká teplota okolí.

Pokud hostitel je namontován na dveře, nainstalujte magnet na rám dveří: Jinak, pokud hostitel je namontována na rámu dveří, nasaďte magnet na dveře.

Vlevo slovo: Roh/kontrapunkt znamení/kryt baterie

Slova na pravé straně: LED světlo/general alarm režim/kontinuální pohled režim/zavření připomenutí režim/zvonek režimu/tlačítko vypnutí rozměry Výrobku:

TIPS1:

1.Pokud jste ruský zákazník, zašleme vám balíček přes EMS. (Včetně celního odbavení a daně).Čas je o 30 dnů. (Pokud je vaše adresa je vzdálené oblasti, bude to trvat asi 55 dní)

2.Pokud jste zákazníkem v zemi EU, tato metoda "přizpůsobit prodávající" je asi 60 dní po železnici a UPS. (Včetně celního odbavení a daně)

TIPS2:

1. Pokud je vaše adresa patří do vzdálené oblasti, budete muset zaplatit další US$40.00 nebo kontaktujte nás, aby si vybrat jiný způsob dopravy.

2. Prosím, platit daně a vyzvednout balíček poté, co balíček dorazí na místní zvyky.Nejsme zodpovědní za jakýchkoli cel a dovozních daní.

3. Naše pracovní doba: 9: 00-18: 30 Pekingského času.Mezitím, budeme reagovat na vaše zprávy okamžitě.Během přestávky, jsme nemusí být schopen odpovědět na vaše zprávy, prosím pochopit.Odpovíme vám do 24 hodin.

sku: w2870

Původ Pevninské Číně
Smart home platform NIC
Číslo Modelu Okna Dveří Alarm

Zákazníci Q & A

Zanechat komentář

Můžete také rád…