Koleno Popruh Čéšku Šlachy Podporu Soft Anti-Slip Silikonové Koleno Čéšky Popruh Zahuštěný Rozšířily Čéšky Koleno Podporu Běžců

0 Hodnocení
35.59 Kč 50.75 Kč

Vyberte Si Barvu:

Množství:

Velikost:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Popis:

Tento Patelární Šlachy Podporu Popruh je dodáván s 10 mm zvětšená a zesílená kolena polštářky pro pohodlný fit a podporu.Jeho anti-slip textura design, účinně brání zranění kolen při sportu a cvičení.Mějte kolena v bezpečí s touto kvalitní podporu popruh.

Specifikace:

Jméno: Čéšky Koleno Popruh

Produktu Velikost: zdarma velikost

Materiál: měkké silikonové

Průměr: cca 7 cm/2.76 v

Hmotnost: cca 50g

Balení Seznam:

1* Čéšky Koleno Popruh

Poznámka:

V důsledku různých osvětlení a displej nastavení položky barva může být mírně odlišný od obrazu.

Vzhledem k různé ruční měření, prosím, dovolte 1-2cm rozdíl ve velikosti.

Více viz podrobnosti o produktu

1.Rozšířily Design: S 10mm rozšířené a zesílené chrániče na kolena, to patelární šlachy podporu popruh zajišťuje optimální zarovnání a rozložení tlaku na vaše koleno, snižuje napětí a únavu během vysoké intenzity sportu, jako je basketbal.

2.Pokročilé Patelární Podpora: Naše Patelární Šlachy Podporu Popruh zajišťuje bi-directional stabilizace a 360 wrap kolem tlaku, snížení kolena namáhání při sportu.Zkušenosti plnou ochranu proti zranění.

3.Superior Fit: Naše Patelární Šlachy Podporu Popruh poskytuje pohodlné a bezpečné nošení, které zůstane na místě i během zpocené cvičení, nabízejí optimální podporu pro čéšku.S jeho postaven-v tlakové patelární podložku, popruh upraví tlak na koleno nezávisle, zvýšení výkonu a snížení nepohodlí.

4.Klid: Užijte si bezpečnější cvičení relace s naší Patelární Šlachy Podporu Popruh.Pásek anti-slip textura konstrukce zabraňuje uklouznutí a zvyšuje tření pro větší stabilitu, což vám dává svobodu, aby cvičení bez obav ze zranění.

5.Univerzální Příslušenství: Zvyšte svou sportovní výkon s naší Patelární Šlachy Podporu Popruh.Tato unisex řemínek je snadné utkání s výbavou a jeho jednoduchý a velkorysý design vyhovuje všechny typy těla.Naše řemínek je nutné mít ochranné pomůcky pro sportovní nadšence, kteří hledají zlepšení pohodlí a zvýšený výkon.

sku: w2788

Původ Pevninské Číně
Věk Nad 13, Děti

Zákazníci Q & A

Zanechat komentář

Můžete také rád…