Camping Hořák Čelní Sklo Z Nerezové Oceli, Kempování, Sporák Wind Shield Portable Odepínací Větruvzdorná Camping Sporák Wind Shield

0 Hodnocení
229.38 Kč 327.59 Kč

Vyberte Si Barvu:

Množství:

Velikost:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Užijte si worry-free venkovní vaření s našimi Skládací Camping Sporák Čelního skla.S vysokou teplotní odolnost a design, který zabraňuje převrácení, to je ideální pro tři a čtyři-dráp hořáky.Navíc to šetří olej a je snadno odnímatelný pro čištění.Upgrade váš kemp zkušenosti s naší přední sklo.

[Materiál produktu] z Nerezové oceli

[Název produktu] Šestihranný karty větruodolný kryt

[Product size] Šířka 100-190mm/Výška 75mm

[Hmotnost výrobku] 500g

[Výrobku tloušťka] Vhodné ozvučnice tloušťka 1mm, sklo stolu tloušťka 3mm

Druh tipů:

1. Z důvodů, jako je sledování teploty barev, fotoaparát, okolní světlo a fotografické schopnosti, tam může být mírné barevné rozdíly na obrázcích některých výrobků.Barva je předmětem skutečný produkt!

2. Prosím, dovolte mírné rozdíly ve velikosti vzhledem k různé ruční měření.

Seznam:

1*Tábor Kamna Vítr Obrazovek

Více viz podrobnosti o produktu

1.Rozšířené Větruodolný: Tento tábor kamna sklo je navržen tak, aby chránit vaše plamen silný vítr a zlepšení účinnosti spalování, šetří olej a dobu vaření.

2.Zápustné Stabilita: S dráp rohy, aby to pevně na svém místě a prostorný pult, tábor, sporák čelního skla může bezpečně pojmout více hrnců a pánví, aniž by převrácení, takže je ideální pro vaření ve větrných podmínkách.

3.Široce používán: Nainstalovat náš tábor kamna sklo bez námahy a připravte se na vaření v žádném okamžiku.Jeho kompatibilita s různými hořáky, včetně tři-dráp a čtyři-dráp typů, z něj dělá univerzální doplněk vhodný pro všechny vaše outdoorové potřeby vaření.

4.Kvalitní Materiál: Vyrobeno s zesílené z nerezové oceli, náš tábor kamna sklo poskytuje bezkonkurenční vysokou teplotní odolností a maximální odolnost proti deformaci, což zaručuje bezpečné a spolehlivé použití po delší dobu.

5.Vyměnitelné Účinnost: Tento tábor kamna sklo je lehký a kompaktní, takže je snadné balení a dopravy.To je také odnímatelný, takže si můžete přizpůsobit ji, aby se vešly různé sporáky a potřeby na vaření.

sku: w264368

Jednorázové No
Materiál Kovové
Typ Plynový Sporák
Se Zapalovacím Zařízením, nebo Ne Není Součástí Balení
Původ Pevninské Číně

Zákazníci Q & A

Zanechat komentář

Můžete také rád…