Multicam Taktická Kukla Vojenské Full Face Mask Štít Kryt Cyklistika Army Airsoft Lovecký Klobouk Maskovací Kukla Šátek

1 Hodnocení
133.37 Kč 459.64 Kč

Vyberte Si Barvu:

Množství:

Velikost:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Multicam Taktická Kukla Vojenské Full Face Mask Štít Kryt Cyklistika Army Airsoft Lovecký Klobouk Maskovací Kukla Šátek

Body:

1.Vícenásobné Použití: Chránit před chladným počasím s tímto Ski Tvář Pokrytí.Jeho univerzální design umožňuje, aby se nosit jako krk kamaše, čelenku, teplé kryt obličeje.Snadno upravit velikost, s jeho krku kravatu pro pohodlné nošení během vašich outdoorových aktivit.

2.Hedvábné a Měkké: Jeho měkký a prodyšný materiál zajišťuje vynikající tepelně izolační efekt, zajištění vašeho obličeje a krku jsou dobře chráněné a útulně.To se hodí pohodlně a pokrývá nos a krk, účinně, bez jakéhokoli úniku.

3.Není Snadné Zlomit: tepelně izolačního polyesterového materiálu naší Lyžařské přední Kryt je na jedno použití a může být snadno složen a uložen v kapse.Jeho načechraný pocit je velmi teplé po sobě, a vaše pokožka se bude cítit extra měkké.

4.Snadné Použití: Dosáhnout maximální pohodlí a komfort s naší lyžařské tvář pokrytí.Může se pochlubit dobrou průtažnost pro lidi všech věkových kategorií a pohlaví, je to hračka pro nastavení a opotřebení.

5.Široký Rozsah Použití: Tento lyžařský obličej kryt může být použit pro různé outdoorové aktivity, jako je horolezectví, vysoké nadmořské výšce, horolezectví, snowboarding, motorky, jízdní kola, cyklistika, a další.Poskytuje teplo a pohodlí v chladném počasí.

Navržen tak, aby vás ochrání před zimou, jeho tepelně izolační účinek je dobrý.Vyrobena z recyklovatelných materiálu, je ideální pro většinu lidí bez ohledu na pohlaví a věku.Ideální pro horolezectví, výškové horolezectví a snowboarding.

Specifikace:

Barva: šedá, černá, béžová, růžová, hnědá

Produktu velikost: (přibl.)32*47.5 cm/12.6*18.7 cm

Materiál: polyester, polar fleece

Balení Seznam:

1* Lyžařské Kryt Obličeje

sku: w199740

Vzor Typu pruhované
Původ Pevninské Číně
Materiál BAVLNA

Zákazníci Q & A

avatar

Jako pěkný balaclava. Je třeba vidět, po umytí, co se stane.

Zanechat komentář

Můžete také rád…