Samolepící Tapety Dekorativní Vinyl Matt Bílé Samolepicí Papír pro Obývací pokoj Nábytek, Zdi, Kuchyňské Linky, Dekorace PVC

0 Hodnocení
224.11 Kč 320.12 Kč

Vyberte Si Barvu:

Množství:

Velikost:

  • S
  • M
  • L
  • XL

O tomto produktu

• Materiál: vysoce kvalitní PVC, 60x100cm / 60x300cm / 60 x 500 cm.Ne-vrták self-samolepící fólie, tam jsou téměř žádné mezery při lepení, a to není snadné vytvořit bubliny.

• Plyn guide groove design: přidal plyn vodící drážky design, není snadné vytvářet bubliny.Samolepicí fólie může být rychle připojen a přemístit, aby se zabránilo zanechání zbytků nebo poškození původní barvu.

• Silnější filmu: matný samolepicí fólie je silná, kvalitní zlepšila, vodotěsné, olej-odolný, anti-znečištění, tepla, odolné, není snadné slábnout.Lepidlo na fólie pro starý prádelník, který zaskočí na rychle.

• Snadná instalace: S vinyl pryskyřice na zádech, odlepte ochrannou fólii a nalepte ji přímo.Samolepící fólie může být snadno odstraněna.Pokud nemůžete odstranit vzduch bubliny poprvé, můžete držet je zpět.

• Univerzální - vhodné na stěny, sklo, lak, přírodní kámen, kuchyňské desky, nábytek, komody, police a většinou hladké, suché povrchy.S mřížkou na zadní straně, můžete snadno řezané fólie dle vašeho přání.

Popis produktu

Plyn Vodící Drážky, Samolepící Tapety:

Název: samolepící fólie.

Materiál: PVC.

Balení: role nábytku fólií.

Barva: bílá / černá / tmavě šedá / světle šedá.

Gas guide groove design:

Přidal plyn vodící drážky design, není snadné vytvářet bubliny.Samolepicí fólie může být rychle připojen a přemístit, aby se zabránilo zanechání zbytků nebo poškození původní barvu.

Silnější film

Matná samolepicí fólie je silná, kvalitní zlepšila, vodotěsné, olej-odolný, anti-znečištění, tepla, odolné, není snadné slábnout.Lepidlo na fólie pro starý prádelník, který zaskočí na rychle.

Snadná instalace:

S vinylové pryskyřice na zádech, odlepte ochrannou fólii a nalepte ji přímo.Samolepící fólie může být snadno odstraněna.Pokud nemůžete odstranit vzduch bubliny poprvé, můžete je přilepit zpátky.

Opatření

1. Pokud se vrásky vyskytují během přepravy, mohou být vyhlazeny rukou nebo hadříkem během instalace a problémy s kvalitou nedojde.

2. Prosím, koupit dost přípravků najednou, aby se zabránilo mírné barevné rozdíly způsobené různými šarží.

3. Dlažby požadavky: rovné, suché, non-vlhké, non-spalování, non-mastná.

Scénář ukazuje,

sku: w13214

Typ Vinylové Tapety Na Plochu
Povrchová Úprava Peeling
Styl Klasické
Nabíjení Jednotky Usd/Role
Funkce Vodotěsný samolepící/matný
Vinylové Tapety Typ Papír Zpět Vinylové Tapety Na Plochu
Původ Pevninské Číně
Použít místo kuchyně/ložnice/obývací pokoj/šatna/desktop/hladké stěny
Použití Správa, Commerce, zábava, Domácnost
CN Henan
Vzor Solidní
Materiál PVC

Zákazníci Q & A

Zanechat komentář

Můžete také rád…