Šestihranné Pod Gril Podložku ohniště Palubě Patio Ember Mat Ohnivzdorné Grill Mat Podložka pro Kempování, Sporák Venkovní krbová Kamna, Gril

0 Hodnocení
474.80 Kč 1 758.81 Kč

Vyberte Si Barvu:

Množství:

Velikost:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Šestihranné Pod Gril Podložku Ohniště Palubě Patio Ember Mat Ohnivzdorné Grill Mat Podložka Pro Kempování, Sporák Venkovní Krbová Kamna, Gril

Body:

1.Požární bezpečnost pro váš balíček: double-oboustranné silikonové nátěry a dřevo čipy požární ochrany, tento ohniště pad deck protector může odolat až 550°C vysoká teplota a zabránilo požár uhlí způsobuje žádné bezpečnostní rizika na své palubě nebo terasu.

2.Snadno se pohybovat: Toto ohniště pad deck protector je nejen oheň, mat, ale také palivové dříví pytel.To má roh, spona design, který zabraňuje uhlíku popel z létání a montážní uši na obou stranách, které usnadňují přenos a skladování.

3.Hexagonální Design: Toto ohniště pad deck protector má unikátní šestiúhelníkový tvar, který krásně obtéká kolem ohniště a poskytuje velkou plochu na ochranu.To také umožňuje, aby se více racionální využívání vašich prostor a vytvořit útulnou atmosféru.Olepovací zabraňuje podložku z třepení a prodlužuje trvanlivost.

4.Přenosné a pohodlné: můžete Si vzít tento ohniště pad kdekoliv s lehkostí a přepravu v autě, díky své skládací konstrukce a lehký materiál.Je také dodáván s praktickým skladovací vak, který udržuje je čisté a organizované, když ne v použití.

5.Snadná údržba: S černou silikonovou vrstvou, která odstraňuje olejové skvrny snadno, ohniště pad deck protector je snadno se čistí a opakovaně.Stačí otřít vlhkým hadříkem a je připraven pro další použití.

Chránit vaši terasu nebo trávník před jiskry a uhlíky s tímto ohništěm nehořlavé podložce.Je odolný vůči vysokým teplotám a snadno se pohybovat.Můžete jej složit nebo srolovat pro více racionální využití prostoru.Vzít kdekoliv s lehkostí a vychutnat si venkovní oheň bezpečně.Tato podložka je odolná a opakovaně po mnoho sezón.

Specifikace:

Název: Ohniště Ohnivzdorné Rohože

Tvar: šestihranný

Velikost: Velký: (přibl.)104*92cm/40.94*36.22 palce; Malé: (přibl.)64*57cm/25.2*22.44 palců

Hmotnost: Velké: 490g; Malý: 220g

Materiál: double-oboustranné silikonové

Barva: Černá

Seznam Balíčků:

Ohniště Nehořlavé Podložce *1

Poznámky:

Vzhledem k světelné efekty a úhly kamery, barvu položky, a to znázorněno na obrázku může mít nuance.

Vzhledem k ruční měření, tam může být tolerance na rozměry výrobku.

sku: w121821

Typ Plynový Sporák
Se Zapalovacím Zařízením, nebo Ne Součástí
Původ Pevninské Číně
Jednorázové No

Zákazníci Q & A

Zanechat komentář

Můžete také rád…